dilluns, 26 de novembre del 2012

El minotaure


Els minotaures són immensos humanoides amb cap i cua de bou, molt forts i musculosos.
La seva creació és desconeguda, encara que se sospita que van ser creats per una maledicció.
La naturalesa d'un minotaure és més propera a la d'un animal que a la de l'home, són menys intel·ligents que els humans però els seus sentits són més aguts. Tenen molt desenvolupat l'olfacte i la visió i són, a més, éssers molt astuts.

Els minotaures són sempre mascles i es reprodueixen amb dones humanes. La seva vida mitjana està al voltant dels 200 anys. La seva alimentació és carnívora i tenen preferència per la carn humana.
Són enemics naturals dels Gnolls, encara que barallen amb qualsevol intrús sense sentir cap por. Poden atacar de dues formes: els éssers petits amb mossegada, i als més grans mitjançant envestida amb el cap. Aquesta última és la seva forma més poderosa d'atac. També es poden ajudar d'una gran destral.
Si durant un combat resulten ferits entren en un estat de fúria anomenat Berserk, en el qual perden la seva capacitat d'esquivar, però els seus cops són més forts i es fan immunes al cansament, a la inconsciència i al dolor.
Alguns minotaures viuen en laberints subterranis on, per complexos que siguin, no se senten desorientats com la resta dels intrusos. El seu excel·lent sentit de l'orientació fa que qualsevol ésser que entri en el laberint sigui trobat ràpidament pel minotaure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada